Nu kör vi :)

Hejsan allesammans igen, nu ber vi verkligen om ursäkt för vårat dålia uppdaterande, men det ska vi nu råda bot på och det lovar vi er!
Har varit mycket med sista detaljerna i bygget där uppe och nu är äntligen väntrummet mm klart oxå :)

Vi har suttit hela natten och jobbat med hemsidan och för att vara två nybörjare så tycker jag att vi fick till det riktigt bra efter elva timmars slitande, Tack ska du ha Alex och alla som bidrog md sitt.
Lite kvar att göra men det ska väll bli fort gjort idag!

Annars så har livet sett ut som vanligt här hemma i Bäcklösen och mycket har styrts upp så att vi kan ta emot vintern med öppen famn, så bring it mr Winter ;)

Kommer försöka låta så många olika människor som möjligt av våran CFTCREW skriva här på bloggen så att ni får en annan syn av det hela än mr Bossmans, som råkar vara killen med  fingrarna innystade i allt, haha kontroll behov tror jag bestämt att det kallas!

JA JUST DET!! Vi har fått våra första afficher förra veckan så vart ni än vänder er i Uppsala eller Gävle eller Tierp och ser en super snygg Uggla hängandes på väggen eller i någon butik/affär så vet ni vems den tillhör :)
Och så kommer även nya visitkorten på Fredag så det går bra nu, kompis det går bra nu.

Här börjar jag då med att välkommna alla först och främst till bloggen (som detta faktiskt är) men givetvis oxå till nya hemsidan www.crazyfrehtattoo.se  för att inte förglömma Studion!

Ha det gott och här kommer en bild som jag älskar.

Mvh Pekka/CrazyFreshCrew.

                           


Alex

Tack själv dude! Härligt med all uppdatering nu! Vi får sätta igång med galleriet och filmerna fort nu så folket får något att smila åt =) /All kärlek från Mini Me



PUBLICERAT: 2009-11-11, 23:25:42 | URL: http://www.crazyfreshtattoo.se

KOMMENTERA DETTA INL ÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

KOMMENTAR: