29/1 tjockt mätt och belåten

Här sitter jag=Heli och hon här brevid=Anna och smuttar på vin respektive Hannas peach melba cider (cider with peach & vanilla flavour), fruktansvärt mätta efter vårt första besök på nya kina restaurangen inne i Tierp city. Vi käkade buffe` vilket vi förövrigt gjorde till lunch också vid struts cafet. buffe´ 2 gånger på en dag, well theres a first time 4 everything!
En galet skön dude vid namn Janne väckte hela huset i morse, eller rättare sagt så väckte han hundarna som väckte resten. Han ville gadda sig över hela kroppen och börja på en gång och vi lyckades klämma in honom eftersom vi egentligen öppnar 11 och just idag kom första kunden kl 13 så det var bara att sätta igång på direkten alltså runt 9-10 på morgonkvisten. Ska bli riktigt spännande att se hur det utvecklar sig, än så länge hade han bara några få små Doc Forrest gaddar, han var alltså ganska naken :) men inte länge till!

En annan dude som blir mer och mer täckt är Pekkas kund Alex som kommit hit många gånger, idag körde dom på hans ben.

Har för övrigt varit en både produktiv och skön dag..
Nu ska vi ta det fruktansvärt lugnt :)

puss och kram/
Heli & Anna



Janne en tjockt skön dude!



Pekka och Alex nr 2



söt Johan



söt Anna





mätt och belåten!?



flanell is bäck(lösen)










Janne

Hej svejs och ett Stort Tack till Pekka/Johan och alla i huset. Jag har sovit ganska skönt med min nya Tattoering den svider och stramar så det känns.

Måste tilläga att Trevligare och posetivare och vackrare mäniskor får man leta efter jag tycker om er.Och ser i fram imot ett nytt besök i Bäcklösen



Janne


Pekka

Kul att höra Janne, vi gillar dig skarpt me.

Tack för idag och ta hand om dig så ses vi på lördag.



KOMMENTERA DETTA INL ÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

KOMMENTAR: