Nytt tillskott till gården! Grattis Saga till din och familjens bäbis!

I lördags kom Jennie och Gorba på tatuerings besök och stannade över natten, men på kvällen smet jag (Anna) och Heli iväg till stockholm för att hälsa på min bror Robert och ha en liten myskväll hos honom.
Vi började söndan med ett lyxbad i badkar...gäller att passa på när lantisarna är i stan;) och sen äta Robbans nystekta american babana pancakes  MUMS!
Då var man mätt och belåten så vi tog bilarna och åkte till en nice backlucke loppis för att göra lite fynd och bli lite hungriga igen och som tur var så hade Robban gjort varm choklad och äggmacka.

Klockan började närma sig två och Heli blev mer och mer spänd, jag hade ju som sagt ett riktigt hedersuppdrag för dagen och det var att hämta deras nya familjemedlem och livskamrat..vi sa hej då till bror, hans dotter Rut och hennes mor Sophia och gasade vidare till att för första gången få träffa lilla underbara Geisha!

Saga fyller år på torsdag och har mer än önskat sig en hund i present så hon visste inget och här kommer överaskningen!



Pappa Johan hade lurat lilla flickan att hon skulle få ett paket tidigare för att det var så stort för att gömma så hon fick ögonbindel på sig, hon blev ganska besviken där för några sekunder när hon trodde att det var ett blått skåp som var den stora presenten.




Pekka ville också ha en del av kakan!






Lite nya jobb gjorda på sista tiden!




Johans japanska helarms projekt.


Pekka gjorde klart Gorbas bröst gadd!



Efter mycket smärta blev den klar :)





Nu är klockan 18:49 och studion stänger om 11 minuter så det är bäst att jag säger tack och hej!
Trevlig kväll gott folk!!!!  Mvh. Anna




KOMMENTERA DETTA INL ÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

KOMMENTAR: