God Jul & Gott Nytt År!

Hej på er kära läsare och god fortsättning! Alex här igen. Det blev ett litet uppbehåll här i bloggen eftersom vi har haft fullt upp med att umgås och kopplat av och kanske till och med ställt till med lite lajban såhär efter jul. Det kommer förmodligen också bli ganska lugnt fram tills efter nyår med tatuerandet, det blir kanske någon spik spikad i huset.

Sedan julafton har barnen här härjat för fullt med sina nya julklappar och glada humör medans vi äldre barn har haft kul på vårat sätt... eh... Hur som helst så har vi haft en helskön jul vilket vi hoppas att ni också har haft! Varma vinterhälsningar från oss alla till er alla!

Yours sincerly /Alex.

Lite partaj!







Ett STORT tack till far!!

Tack så mycket pappa Roland som va så snäll och hjälpte mig med Caddyn tidigare i veckan och Tack från oss alla här för att du är vår privata el nisse som för övrigt är hjärtligt välkommen hit igen;)
Kram Anna

Jul!!

Hejsan svejsan alla glada!

Nu har vi invigt crazy fresh villan med sin första jul i huset:) Vi har haft huset fullt och en jävla massa mat och minemalt med jobb så här under helgen.
Hur bra som helst har det i alla fall varit...gårdagen var fullspäckad med matlagning, paket öppning, och en hel del goda kaffedrinkar. Hmmm kanske lite för mycket för vissa.
Idag har vi alla varit en aning sega men jag va ute en sväng och åkte skidor med hundarna vilket va himmla nice efter all mat, sen hämtade jag Laila i Tierp så även hon fick ta del av vårat utsökta julbord..efter det dog alla:)

Jag, Laila, Pekka, Johan och Alex ska ta oss in till Tierp senare och göra premiär på Möbeln, har INGA förväntningar men man lär så länge man lever är det inte så?

Hoppas ni där ute har haft en riktigt bra jul ni med! Tat lungt!! Puss o kram Anna!
Förövrigt så slutade kvällen med en apelsin fint tog sig ut genom just detta fönster:)
Hela gänget samlat!

Som att "a fucking mask" inte var nog!


Ingen kan som Tompa kan!

I poked one, it was dead...

Julpynt och julmys!

Alex här igen. Att vakna upp av en dunderkyla som omfamnar en var väntat sen natten då proppen gick och vi var maktlösa mot utomjordingarnas vinterattack. Striden togs upp av vår modige Johan som löste problem efter problem. Vi ska förhoppningsvis (om vi hinner) titta på filmen Signs med Mel Gibson så vi får lite tips om hur vi kan bekämpa dessa oidentifierade biologiska enheter!

Just nu spelas Disneymusik på hög volym samtidigt som barnen, Johan och Heli pyntar granen och gör fint, lovely! Jag står för att fixa julfilmer som vi kan koppla av till senare efter tatuerandet som står på schemat. Just det! På tal om tatueringar så gjorde jag min första tatuering på mig själv igår, fruktansvärt kul! Jag trodde att det skulle vara jättesvårt med tanke på smärtan men konsentrationen övervägde radikalt! Så fler gaddningar väntar!

Saga har beordrat mig att skriva en berättelse också.

Mikko kissade och bajsade på sig.
Alex kissade och bajsade på sig.

Mikko har också beordrat mig att skriva en berättelse.

Saga kissade på sig.

Yours sincerly /Alex.


Johans första assassination! En mus från våran rivalklan som inkräktade.


Jag och Johan. Deadly Ninjas ready for action!


Två ninjor och Mikko.


Saga agerar fotograf.


Stjärnan som jag gjorde på mig själv igår.

Kallt kallt kallt!

Det är så fruktansvärt kallt att vi tror vi blivit attackerade av utomjordingar. Se upp!

Hej mitt vinterland...

Snön bara öser och köttar hela atmosfären! Det är grymt mysigt, dock svinkallt! Så här i huset eldas det för fullt samtidigt som det tatueras och väntas på snickers och coca cola. Imorse när jag och Johan gick upp för att städa studion hängde det istappar i balkarna och vi fick skrapa is från hutcharna i våra vinterjackor och snöskor. Kaffet frös till is i samma sekund som det kom i kontakt med muggen och Johan fick åka till akuten på grund av andningsproblem då snoret i hans näsborrar frös till is och gjorde det omöjligt för honom att andas då även hans läppar fastnat i kaffemuggen och täppte igen munnen. Det värsta av allt är att allt detta är fullkomligt till punkt och pricka sant!

Det har blivit mycket gjort idag, just nu är vi uppe i fyra tatueringar varav tre är gigantiska! Överarm, bröst och rygg. Härliga kunder som vanligt och bra musik har gjort denna dagen riktigt bra trots kylan och bristen på snickers och cola... Snälla socker uppenbara dig!

What the fuck were they thinking?! He thought they were talking about a fucking mask!

Tom Cruise, vi älskar dig!

 

Såhär kul hade vi i helgen förresten!

Storytelling! Den galna apan part 1.

Året var 1923 och Leif Hultqwist hade tagit dom senaste dagarna lite som dom kommit.
Han var 20 år gammal då livet spelat honom ett litet spratt och vänt upp och ner på saker och ting.
Det bästa med Leffe (som han kallades bland hans kamrater) var att han alltid hade en positiv vinkel till allt som inträffade honom.
Till historien hör att hans mor och far inte riktigt samtyckte med honom rörande hans karriärs val.
Det hade blivit dags för honom att ta klivet in i vuxenvärlden med allt vad det innebär hade dom sagt.
Han kvarterade nu för tiden i ett gammalt litet soldat torp som han hyrde av den lokala bonden Karl Knutsson.
Deras överenskommelse var att byta arbetssysslor mot hyra, plus att han fick äta tillsammans med familjen på gården.
Ett perfekt avtal hade Leffe tyckt, därav han skyndat att slänga fram näven när affären var ett faktum.

Så nu hade han då sitt allra första boende och mat för dagen, vuxen livet hade börjat såpass mycket bättre än han någonsin vågat tro då han suttit hemma i sitt pojkrum ett par månader tidigare.

Fortsättning följer.......

Pekka

Ninjorna tar helg!

Nu är det endast några timmar kvar tills vi ninjor här på crazyfresh försvinner in i helgens skuggor! Johan har hittat EN RIKTIG ninjamask ute i logen, det är sant! Vi tänkte nästan ta oss ann ett assassin work igår natt, det är allvar nu! Våran klan, Crazy Monkey Clan kommer kasta sig in i the game väldigt snart...

Ikväll tänkte vi njuta av ledigheten med ett gäng öl och skönt umgänge. Trots att denna vecka har gått fruktansvärt fort här ute så har ändå helgen varit grymt efterlängtad. Förhoppningsvis kommer det upp lite bilder imorgon på hur denna kvällen skall komma att se ut. Så håll er uppdaterade!

Yours sincerly /Alex Ninja.

PS: Är ninjamästaren i Kill Bill 2 ninjornas tomte?

PPS: Finns renar i Japan?

hundvakter...

mitt i natten..barn, hundar och gäster sover..Anna, Pekka, Alex och Dennis + polare är i Gävle..jag och Johan fortsätter med våran dåliga dagsrutin, alltså somna runt 4 och vakna vid 12, inte pra! aja..ninjastylee!
Lever i nattens skugga!
Vi har småtokiga möss här i våran del av huset, dom flippar på nätterna, kommer ut ur sina gömställen och leker kull eller nåt...racar 100 meters lopp längs vårt nylagda sjukt snygga golv...asså på riktigt, vad fan håller dom på med? varför stressar dom runt som tokar? VARFÖR? Ska dom inte som andra varelser äta, sova osv.......nä dom gnager på grejer och springer runt som tokar hela nätterna, inte undra på att man aldrig sover.
Oturligt nog är jag allegisk och kan inte skaffa kantt..tur nog är Sid vår fina men smått äckliga (alltid fett kåta) älskade dvärgpincher en råttjägare :) så han sover hos oss senaste nätterna, love him!!!
Ojoj nu hör jag når i huset, kanske är herrskapet tillbaka..japp så är det..vi går och kollar läget.
För övrigt är allt nice i huset för tillfället..känns bra!

God natt allihopa!

Kärlek
Mvh Heli & Johan

ps: hai-jaah!



Nu är det på riktigt!

Alex här igen! Som topic lyder, nu blir det andra bullar! Det har kommit en hel del klagomål angående dålig uppdatering här på bloggen och med all rätt! När ni läsare visar sådant intresse och engagemang så ska vi naturligtvis göra det samma! Fler bilder och fler videoklipp (när filmdatorn är igång igen), vilket vi hoppas blir väldigt väldigt snart. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för den tidigare uppdateringen, nu lägger vi i tians växel!

Idag kom första annonsen ut i Uppsala Nya Tidning, vilket känns hur grymt som helst! Tatueringar väntas om bara någon timme och det innebär ännu en mysig dag uppe i våran underbara studio. Man kanske skulle träna lite på sig själv idag, vad tycker ni?

Solen tittade nyss in några minuter också, woho! Dock saknar vi snön innerligt just nu, undrar om tomten kommer till Crazyfresh i år... jag önskar mig en ninjadräkt... och det gör Johan också... Mikko har redan en ninjadräkt men han önskar sig en Starwarsdräkt. Finns tomtar i Japan?

Det är mörkt ute!

Uff för det här mörka vädret alltså, långt ifrån den trevligaste årstiden men det bli väll bättre.
Så då har man fått gnälla lite oxå :)

Till lite roligare saker så ska vi ha en annons i uppsla tidning nu varje fredag i ett par veckor så alla ni trogna följeslagare håll utkik för den för det ska jag göra :)

Här får ni ses hur den ser ut.



Nu har det varit ett par hektiska veckor här hemma igen med både det ena och det andra som inträffat.
Vi har ju haft Kuba på besök från Polen, samt att det både varit fortsatt snickrande, rörisar samt elektriker som röjt här på gården, så nu har vi alla en ganska så lugn vecka.
Som de flesta vet så är vi aldrig sysslolösa ändå hehe.
Men lite Tv-spel och en och annan filmkväll ska vi väll kunna klämma in hoppas vi på :)

Hoppas ni alla får en bra start på denna veckan som börjar idag för oss crazyfreshare..simma lugnt.

Julrim numero uno!

Runt hörnets knut står julen på lur..
längtar till dagen då det är allas tur..
att äta sig feta och drickas sig mätta..
för att sedan svulsta framför vedspisens hetta..
det dricks glögg och äts peppakaks gris..
rapas högljut och ekar av fis..
kollas på disney och väntar på gåvan..
som i år känns att den kan komma från ovan...
vad är det man får, säg vad är det, ge mig fort..
ett par hundringar eller tusingar på ett crazyfreshs presentkort!



Favorit i repris ;)

Ninjistisk hysteri

Uuuff! Här vaknar man upp i väntrummet där kylan omfamnade mig och mina två filtar. Jag är fortfarande väldigt frusen så just nu jobbar vi på att få upp värmen här i studion så vi kan hänga här ett tag. Anna hjälper till att preppa Kubas station nu så han kan fortsätta på hennes arm. Första kunden kommer inte förens fem så nu passar vi andra på att köra lite.

Sen tänker jag och Johan passa på att tipsa om en helt löjligt galen film som heter Ninja Assassin! Den släpptes den 25:e november i USA och vi såg den igår - vi är helt tagna! Därför tänker vi ta ninjan till en ny nivå här i studion och kanske göra oss en "ninjavägg" med massor av haftiga ninjavapen, hehe! Påtal om det, har jag tur får jag mig en ninja tatuerad senare ikväll om Kuba har tid, awesome!

Igår påbörjade även jag och Pekka ännu ett nytt projekt vilket är min nästa arm som ska bli en färgglad undervattensvärld! Stoffe har dessutom börjat styra upp sina gamla tatueringar med både Kuba och Pekka, things are starting to happen! Mycket tatuerande - många roliga människor - många roliga stunder! Det är något speciellt med tatueringsstudion ute i Bäcklösen...

Med varma hälsningar såhär nu i december! /Alex


Jag och Dennis softar loss på Bowlaget.


Det gjorde vi alla och hade fruktansvärt kul!


Denna tillägnas alla ninjor där ute!