Kuba is back on track.

Sådär ja då var våran grand master flash tillbaka i sverige för ett par veckor, och det känns lika roligt som vanligt :)

Jag har hur mycket jobb som helst närmaste tiden så det är bra såhär inför julen, som hastigt kommit stormande runt hörnet.
Är inget jätte fan av julen men ser faktiskt fram emot denna för en gång skull då vi har vårat hus på landet, barn som kommer tassa omkring, samt en massa folk som ska fira med oss i år.
Får laga maten på den ved eldade spisen i köket, och tända en stor brasa ute på tomten och hoppas på mycket snö så kommer det bli en helt underbar Jul.

Ska ge mig ikast med en pirat "full sleeve" som jag suttit me dett par gånger och det ska bli riktigt kul att köra en lång sittning idag och börja knyta ihop säcken...nu kör vi mr Björn ;)

Jobbigaste av allt att ha Kuba här om vi återkommer till honom, är att jag måste fortsätta på min helkropps tatuering jag jobbat på.
Har säkert suttit redan 150h och har säkert lika mycket kvar...Buuuhuuuuuu säger jag bara!!

Kanske ska försöka slänga en tatuering på honom oxå om han är Game!!

Ha en fantastisk dag allesammans där ute för det ska vi ha /Kram

Ps. Vi har köpt ny tandräm Birre, bara så du vet ;)

Detta är jag till vänster och Hannes till höger...hahah eller?!



Nej jag bara skoja detta är jag..eller!



Tredje gången gillt. Jag till vänster och Hannes till höger :)

 




Gästblogg av Birre

Det känns jävligt dumt att sitta här på beordran att gästblogga, när jag inte ens har hunnit tatuerat mig under min vistelse här, än.
Vem vill lyssna på vad barnen har gjort under helgen, räcker upp en hand!?

Tänkte väl det..

Skulle egentligen ha tatuerat mig igår, sen imorse men eftersom Mikko the kid fyller 6år idag, så har vi skjutit upp det tills ikväll. När dom små tårtgrisarna, inkluderat mitt vilddjur till barn somnat för natten.

Killarna och Anna sitter och göttar sig i bastun medans jag sitter här och gnuggar geniknölarna för att hitta motiv att visa Johan, så han vet mer på ett ungefär hur det ska tatueras och kan börja skissa åt mig.
Det är så sjukt frustrerande och vara totalt konstnärligt handikappad men ändå ha en livlig fantasi. Man blir lätt galen, på sig själv. Har känt mig som matadoren i Tjuren Ferdinand, typ 20 ggr vid det här laget. (Har velat slita av mig håret, dvs.)

Samtidigt har en påfrestande Sid stått och gnytt efter att få "lätta på trycket". Är det inte Amy han vill besudla, så är det hans isbjörn. Så jävla kåt.
Samtidigt har Anna kommit och berättat för mig att en av dom manliga bastu deltagarna går runt naken på gården.

Försöker behärska mig och få det jag ska gjort, istället. Även om bastubad och Helis romflaska lockar min vilda finska i mig, en aningen mer.

Får komma och hälsa på snart igen och ta igen det jag missa, tack för allt!

Birre

P.S Er tandkräm har tagit slut.

Mikko and the gun


Melody & Saga


Jag & Heli


Barnen julpyntade Pekka




Anna tatuerade sin vän


Johan tatuerade också lite kranna


Pastupojke


Johan


Straffinlägg

God kväll allesammans! Alex här igen. Pekka satt precis här vid datorn och skulle avsluta ett långt och välskrivet blogginlägg då klumpiga jag råkade trampa på strömbrytaren så hela kontoret slocknade, great! Därför skriver jag nu som straff för denna tragiska tragedi.

Dagen har varit väldigt lugn, Anna och Heli har varit i Gävle och handlat lite renoveringsmaterial medans vi andra tagit det väldigt lugnt med tvspel och annat avkopplande. Dennis har fortsatt på en tigertribal som han sysslar med på en kund, väldigt bra jobbat Dennis!

Nåja nu blir det tvspel, dagens inlägg blev kort! Puss!

Måndag.

Ja då va det måndag och man vaknar upp av att Johan och Dennis håller på och snickrar för fulla muggar så det va bara att hooka up med dom.
Svårt att sova när sågen ekar mellan dom 150 år gamla timmer väggarna ;)

Igår tatuerade jag Dennis hand så hoppas att han inte kör en favorit i repris och får en fallande 2 tum 4 rakt på den en dag gamla tatueringen...AAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!

Kollade på Public Enemies igå med Johnny Depp och fy tusan vad den va precis så bra som jag hade hoppats på, så kolla in den gott folk om ni inte redan gjort det.

Ny spännande vecka ligger alltså framför mina fötter och jag kommer ta den precis som den kommer då jag har en närinpå ledig vecka (själv valt).

Hoppas ni alla andra får en fantastisk måndag.
Dagen efter helgen PLUS att det regnar ute, men man får väll hålla sig inomhus så är ju det problemet löst..hehe

Njut av den här gamla klassikern med syrran, Johan, Organismen och sist men absolut inte minst Öris, som jag hittade på YouTube på tal om nått helt annat.




Puss och Kram, Pekka/CrazyFreshCrew

Helgen har kommit till Bäcklösen

- Whats happening?
- Feets! (Don't worry it's eternal)

Lördag eftermiddag och tangenterna styrs av Alex som precis plockat undan efter dagens sista tatuering! Ännu en lugn och skämtsam arbetsdag har passerat här ute i studion och nu nalkas tvspel för mig och Pekka. Det blir till att jaga zombies tillsammans med snacks och läsk! En sådan där lördagkväll man gärna har lite oftare.

Nästa vecka ser väldigt lugn ut för vissa av oss här ute, så hemsidan kommer förmodligen att byggas på ännu mer och förhoppningsvis innehålla några roliga filmer som jag slängt ihop! Fler bilder på tatueringar och på gänget här ute kommer förmodligen också komma upp. Så håll utkik nu! =)

Sen vill jag även meddela att från och med idag sätter jag fart på tatuerandet igen! Har inte tatuerat på ett tag nu och börjar känna hur det kliar i fingrarna när alla andra tatuerar. Så idag började jag med skissandet som en liten uppvärmning och inom kort kommer folk falla offer som dominobrickor framför mina fötter, woho! Mini Me is back in business!

Ta hand om er så hoppas jag vi ses snart! =)

God morgon

Go morgon alle sammans!

 Här vaknade man nyss och kylan i rummet gör en påmind om att vintern är här och att vinterdäcken borde sättas på.
Till vår glädje när jag tittade ut genom fönstret såg jag att vattenfalls killarna är här och för hoppningsvis lyckas laga vår vägbelysning som har varit trasig i några veckor och vi knappt sett nått när vi går utanför huset.
Man märker när saker inte funkar så nu ska jag verkligen uppskatta när det funkar:)

Idag är det Gävle som gäller, jag och heli ska promota för våran underbara studio.
Pekka går runt här hemma och är snygg i sina snickar kläder så det kommer hända saker i hallen idag igen plus att allas våran Stefan kommer och fortsätter på sitt träd (kolla in hans blogg så får ni se hans mastodont träd),
http://www.bloggligan.se/stefan/
för resten av gänget blir det tatueringar för hela slanten om tiden räcker så kanske Heli eller Dennis bilr ett offer för mig:)

Hoppas ni alla får en riktigt nice dag!! Kramar från Anna på Crazy Fresh Tattoo!

Här kommer en bild på våran nya affisch :)

Nu kör vi :)

Hejsan allesammans igen, nu ber vi verkligen om ursäkt för vårat dålia uppdaterande, men det ska vi nu råda bot på och det lovar vi er!
Har varit mycket med sista detaljerna i bygget där uppe och nu är äntligen väntrummet mm klart oxå :)

Vi har suttit hela natten och jobbat med hemsidan och för att vara två nybörjare så tycker jag att vi fick till det riktigt bra efter elva timmars slitande, Tack ska du ha Alex och alla som bidrog md sitt.
Lite kvar att göra men det ska väll bli fort gjort idag!

Annars så har livet sett ut som vanligt här hemma i Bäcklösen och mycket har styrts upp så att vi kan ta emot vintern med öppen famn, så bring it mr Winter ;)

Kommer försöka låta så många olika människor som möjligt av våran CFTCREW skriva här på bloggen så att ni får en annan syn av det hela än mr Bossmans, som råkar vara killen med  fingrarna innystade i allt, haha kontroll behov tror jag bestämt att det kallas!

JA JUST DET!! Vi har fått våra första afficher förra veckan så vart ni än vänder er i Uppsala eller Gävle eller Tierp och ser en super snygg Uggla hängandes på väggen eller i någon butik/affär så vet ni vems den tillhör :)
Och så kommer även nya visitkorten på Fredag så det går bra nu, kompis det går bra nu.

Här börjar jag då med att välkommna alla först och främst till bloggen (som detta faktiskt är) men givetvis oxå till nya hemsidan www.crazyfrehtattoo.se  för att inte förglömma Studion!

Ha det gott och här kommer en bild som jag älskar.

Mvh Pekka/CrazyFreshCrew.