Augusti carnival!

Nu Jobbar Pekka o Krille för fullt med augusti festen och banden bokas på löpande band. Den 26-27 aug smäller det igen och det kanske är sista gången här hemma på gården så det vore dumt att missa. I helgen ska vi ha häng i ladan så imorgon byggs det bord så vi kan ha långbord att sitta o röja runt till live musik o skönt folk!

Nu är det over för denna gång!

Landat har man och jag tänkte lägga ut lite bilder men det är nått strul med denna blogg så jag gör det på crazy fresh tattoo bloggen i stället! Titta dår!! Kramiz

GRYYYYYYYYYYYYMT!!!!

Vilka underbara människor det finns!! Och hit kom ni:) Galet lyckad helg! Vi är nog alla lika slut så vi säger tack och god natt så ses vi imorgon i denna data värld! Bilder och filmer väntar.

I MORGON SMÄLLER DET!!

I morgon är det slut på väntan och carnivalen öppnar sina armar för er alla!
Flaggan är hissad och dom sista förberedelserna är i full gång!
'
I morgon riggas baren och kiosken fylls med godsaker, och därmed bör jag påminna folk om kontanter då vi ej tar kort!
'
Om man kommer hit kommunalt så sök resväg på ul.se http://ul.se/, från upplandsväsby går upptåget mot Tierp.
Sök resväg till Harsbo vägsjäl/bäcklösen.
När ni kommer till tierps station så gå till bussarna och vänta in buss 516 mot söderfors, bussen tar ca 7 min till oss och när ni kliver av så har vi satt upp skyltar. (inte långt)
'
Med bil åk E4 till avfart Tierp, sväng av och åk mot söderfors i rondellen, ca 5 km, höger vid bäcklösen skylten! Här är karta på vägbeskrivning: http://maps.google.se/maps?hl=sv&xhr=t&q=kalender&cp=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=959&bih=674&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
Har ni frågor så ring 0293 20042:) Eller gå in på facebook o sök på crazyfresh carnival eller klicka på länken : http://www.facebook.com/event.php?eid=124992567577754

Det närmar sig!!!

Nu är det bara att börja planera sin packning och resan hit!
Det är nu 27 grader ute och målnigt men till kvällen lär ju det sjunka till 15 som det har gjort senaste dagarn, myggen finns det gott om så om man gillar människo blod så är det fritt fram o fånga dom:)
Crille trimmar parkering, pekka bygger klart det sista på rampen, johan gaddar och jag ska åka och handla allt till kiosken, mat och allt annat till festen!
SNART SMÄLLER DET!!!!

Det ena leder till det andra!

Vi vaknade en dag och skulle börja fylla ladans golv med grus inför festen men det slutade i att vi börja gräva upp halva tomten och gjorde en rondell där nu flaggstången står och väntar på CFT flaggan som ska beställas.

Skål!

Här värms det upp med nån kall på rampen.