BLOGGEN ÄR HÄR!

Tisdagen den 15  september 2009.

Nu ær hela gænget samlat igen efter att några av oss varit ivæg på diverse bravader :)

Varfør jag skriver på norska ær før att jag ær finsk!!

Projektet uppe i nybygget pågår før fulla muggar och det flyter på riktigt jækla bra med vår sex manna styrka.

Johan har haft en jætte tatuering idag som han fortfarande håller på med och jag har gjort två lite mindre grejer och ær klar før idag..bilder kommer senare.

Jo just det, idag va Crille førbi før att låna datorn då han var tvungen att gøra klart ett skolprojekt och medans han jobbade på så lånade jag och Anna hans fyrhjuling før ett litet tag...næsta gång han kommer lær den ju stanna hær permanent...eller huuur CRILLE ;)

Helgen var en lyckad helg by yhe way med både dryck, bastu, hamburgare spåntan tatueringar samt branding, hahaha alla som va hær vet vad vi snackar om...læckan ær hær med Penis Mannen!!
Samt MMA fightnight i fredags ute på græsmatan då vissa vaknade upp med blåklockor o stukade hænder men det var det lætt vært :)

Puss och kram från oss alla till er alla.Jætte projektet som dom sætter på en sittning!!Grabbarna skojar till det på arbetstid..fyyyyyy ;)Crille pluggar.Så hær ska den inte se ut men så blev det på "penismannen"Thats more like it Dennis "A.K.A da caravanman"Grabbarna latar sig!!Studion på G.Mikko på fyrhjulingen.Pekka på fyrhjulingen.Anna på fyhjulingen.Dennis utan fyrhjuling men dock med en blåklocka ;)

Måndagen den 14 september 2009.

Sådär ja nu har vi äntligen fått en hemsida som inte riktigt är färdig men nu kan vi börja använda bloggen till det den faktiskt är till för, det vill säga bloggande :)

Vi kommer uppdatera dagligen och berätta lite om vårat liv här hemma på gården där vi bor.
Gänget består av Pekka, Anna, Heli, Johan, deras barn Saga och Mikko samt inneboende Hannes, Emanuell och våran alldeles egna caravan man Dennis!

Sen har vi ju även två underbara hundar vid namn Aimee och Sid samt kaninerna Perlina o Lille skutt (barnen har tydligen obegränsad och begränsad fantasi) :)

Den stora tatueringstudion är under uppbyggnad så vi använder oss fortfarande av den lite mindre varianten men hoppas kunna flytta in till helgen...vi håller tummarna helt enkelt.

Så välkommna till våran egna lilla värld och hoppas att ni tycker att det vi skriver och visar upp här på bloggen är någonting att hänga i granen.

Enjoy party people så ses vi säkert i framtiden.

Puss o Kram Pekka med hela CrazyFreshTattoo Crew.Såhär ser såg studion ut från början.

Såhär såg studion ut från början. Farsan som planerar inför bygget ;)Efter att vi isolerat och satt in det nya fönstert för lite bättre ljus.


Anonym

<b>LOL</b>


Jessica/pess

Grymt kul att ni börjat blogga!

-Jaa tack till det liksom!

Mee like! =)

Ska bli väldigt spännande att läsa om era crazy days!

Håller på att spåna på en tattoo...

i know which one to turn to liksom! =)

Kram på´er!PUBLICERAT: 2009-09-16, 00:32:02 | URL: http://surfgirl.blogg.se/
Pekka

Kul att ni gillar det :)

Ja du Pess there will be only one studio du ska vænda dig till ;)

Hoppas allt ær bra med dig!!Kram Pekka med gæng.KOMMENTERA DETTA INL ÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

KOMMENTAR: